Försäljning av bostad

Kedjehus på populär adress!

En pärla för barnfamiljen! Visning bokas via kristin@fabfast.se Trevlig kedjehus i ett lugnt Mälarnära område med naturen som granne. Villan har 132 mycket välplanerade kvadratmeter med 3 sovrum som lätt kan bli 4 st. Stora gemensamma ytor och 2 duschrum renoverade för ca 10 år sedan. Kök med matplats för hela familjen samt tvättstuga med utgång mot framsidan. Altan under tak på baksidan, djur och barnvänlig tomt mot ängsmark. Isolerat garage med motordriven port samt dörr från sidan. Förskola och skola finns inom gång- eller cykelavstånd.

HALL
Ljust klinkergolv med elvärme. Ljusa väggar. Tre stycken garderober.

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum i vinkel. (Går att göra ett sovrum till här.) Linoleummatta i parkettmönster, ljust målade väggar. Utgång till altan under tak.

WC/D
Grått klinkergolv med elvärme, vittkakel på väggar. Wc, handfat, spegelskåp, dusch, glasbetongvägg som avskärmar dusch. Renoverat för ca 10 år sedan.

KÖK
Ljust laminatgolv, ljusa målade väggar. Ljust kakel ovan bänkskivor.
Spis med häll (2015), fläkt (2015), diskmaskin (2015), kyl (2015), frys (2015). Överskåp på kyl och frys.
Vita släta köksluckor sprutmålade (2013)

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Tvättstugan ligger i direkt anslutning till köket. Brun våtrumsmatta, ljusa målade väggar. Tvättmaskin, torkskåp (ur funktion, används endast att hänga tvätt i). elpanna, och tvättho. Utgång till tomt.

ÖVRE PLAN

HALL
Brun linoleummatta, ljust målade väggar.

BADRUM
Grått klinkergolv med elvärme, ljust marmorerat kakel med grå bård på väggar. Badkar, handfat, wc och spegelskåp. Renoverat 2011.

KLÄDKAMMARE
Brum linoleummatta, vita målade väggar. Klädstång på båda långsidorna, lucka upp till vinden.

SOVRUM 1
Brun linoleummatta, ljusblå målade väggar. Hörnfönster.

SOVRUM 2
Brun linoleummatta, ljusgröna målade väggar. Hörnfönster och fransk balkong.

SOVRUM 3
Brun linoleummatta, vita målade väggar.

Fiber från Lyssna Njut finns indraget i fastigheten.

Läs mer

Lägenhet på bottenplan som passar de flesta!

Hela lägenheten (förutom badrum) är renoverad 2022.

Entré/hall
Laminatgolv och vita målade väggar. Rymlig hall med plats för flera garderober och plats för avhängning. Hatthylla finns för den som önskar att sätta upp.

Vardagsrum
Laminatgolv och målade väggar.

Duschrum
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, toalett, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Kök
Laminatgolv och målade väggar. Ljusa skåpsluckor och mörk bänkskiva. Utrustning: induktionsspis, kombinerad kyl/frys, högskåp, ugn och mikro samt inbyggd diskmaskin. Matplats för 3-4 personer.

Sovrum
Laminatgolv och målade väggar. Rymlig klädkammare. Utgång till balkong med eftermiddagssol.

Läs mer


Bra första lägenhet.
Smart planerad etta, renoverad för ca 3 år sedan.
Separat mindre kök och stort rum med sovalkov.
Duschrum med kakel och klinkergolv samt förberett för tvättmaskin.
Duschrummet är renoverat av föreningen under stambytet 2019.
 Hall med parkettgolv och vitmålade väggar.
 Från hallen når man ett mindre kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Takfönster (äldre). Plats för mindre matbord. Vitt kakel ovan bänkskivor. Bänkskiva av ek. Vita köksluckor, rostfri spis med induktionshäll, rostfri köksfläkt, plats för diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.
 Duschrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Här finns duschhörna med draperi, handfat och wc. Förberett för tvättmaskin (den toppmatade maskinen som finns i lägenheten är osäkert om den fungerar, ingår för den som önskar ha den).
 Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar. Sovalkov och en rymlig klädkammare finns i anslutning till rummet. Säng-ram med lådor under ingår för den som önskar ha denna kvar. En persienn till ena fönstret saknas, åtgärdas ej av säljaren.

Läs mer

Kommande

Nu äntligen till salu! Nyproduktion av Smålandsvillan av typen Villa Ljungby med oinredd övervåning. Villan säljs med 120 kvm boyta (entréplan) och för dig som önskar större hus kan man inreda övre plan och få hela 200 kvm. 2,54 i takhöjd. Garage 24 kvm (oisolerat) med automatiskt garageport. Förberett för fiber med nedgrävd gulslang. Villan överlämnas när (interims) slutbesked finns. Observera att det blir röd fasad! Stor tomt med utsikt över åkermark, hagar och blandskog. Lantligt läge och bra pendlingsavstånd. Enköping ca 15 min, Västerås ca 25 min, Uppsala ca 60 min, Stockholm ca 70 min med bil. För dig som pendlar med tåg/buss finns gratis pendlar-parkering vid Enköpings järnvägsstation. Till Stockholms central tar det 37-40 min med tåg. Bra med kommunikationer via buss (gamla E18) och bil. 

Husen är redan planerade och inga tillval på nedanstående interiör går att göra. Fasaden kommer vara rödmålad. 

KÖK 
Ekparkett 13 mm på golv och vit tapet på väggar. Kök från Vedum med vita släta köksluckor, grå laminatbänkskiva med infällda diskhoar. Cementfärgat stänkskydd ovan diskbänk. Vita vitvaror: Kylskåp, frysskåp, inbyggnadsugn och inbyggd spis med induktionshäll, diskmaskin. Rostfri utdragbar köksfläkt. 

BAD
Klinkergolv med komfortvärme, klinker på väggar. WC, handfat med kommod, vattenburen handdukstork, dusch-set och duschblandare. 

WC/D 
Svart våtrumsmatta med komfortvärme, grå våtrumsväggmatta på väggar. WC, handfat , dusch-set och duschblandare. 

VARDAGSRUM/ALLRUM 
Ekparkett 13 mm på golv, vit tapet på väggar. 

ENTRÈ 
Ekparkett 13 mm på golv, vit tapet på väggar. 

HALL 
Ekparkett 13 mm på golv, vit tapet på väggar. 

SOVRUM 1 
Ekparkett 13 mm på golv, vit tapet på väggar. Garderober och linneskåp. 

SOVRUM 2 
Ekparkett 13 mm på golv, vit tapet på väggar. Garderober och linneskåp. 

TVÄTTSTUGA 
Grå våtrumsmatta, vit målad väv på väggar. Tvättmaskin för 7 kg och torktumlare för 7 kg. 

ÖVERVÅNING 
Oinredd och oisolerad. Bygg-golv är lagt. Förberett för vatten och avlopp som är pluggat. Förberett med tomma rör för elen.
Läs mer